Help! Geen ticket
Door: Paula
Blijf op de hoogte en volg Paula
09 Maart 2005 | Nederland, Eindhoven
Gisteren besloot ik de e-mail met de bevestiging van de reservering eens te lezen om te kijken hoe laat ik vertrek vanaf Brussel...
Er stond nogal een verontrustende zin op... "als je je ticket niet binnen 72 na het doen van de reservering afhaalt aan de balie van Iberia, dan wordt de reservering geannuleerd". Eh.... geboekt in december... nog niets afgehaald! Conclusie: geen vlucht heen! Er bleek dan ook niets afgeschreven te zijn van de rekening.
Voor de zekerheid toch even gebeld met Iberia. En inderdaad, de reservering is geannuleerd. We hadden blijkbaar ergens in de boeking een ander hokje moeten aankruisen. Ik kan mij alleen niet voorstellen dat we dit over het hoofd gezien hebben, want kiezen om een ticket op te gaan halen in Brussel.... ik dacht het niet! Dag ticket! Geen reis via Barcelona naar Sevilla.
Een zucht van verlichting als blijkt dat Virgin express nog een plaatsje voor mij vrij heeft. M'n reis begint nu 5 kwartier eerder, om 11:55. Deze keer rechtstreeks naar Malaga, waarna ik met de trein verder reis en alvast Andalusië kan bewonderen.
Ben blij dat ik de reservering gisteren nog eens goed bekeken heb.... het zal je toch gebeuren dat je er op het vliegveld, op 2
april pas achter komt... ik moet er niet aan denken!
Ik geniet weer volop van de voorpret!
Paula
09 Maart 2005 - 11:48
Melanie:
He die Paula,
Wat gaaf, je eigen site! leuk om zo je verhalen te kunenn lezen. En ik ben natuurlijk ook erg beneiuwd naar de foto's die er komen, want het is een hele leuke streek. ben er zelf al drie keer gewest. Moet je niet vergeten tussendoor nog een beetje spaans te leren he? Yo le deseo succes bueno! Melanie -
09 Maart 2005 - 12:35
Diana:
hoi paula, jaa logisch dat je aan het aftellen bent! Lijkt me erg lekker om zo in het voorjaar er effe tussenuit te gaan. Alvast heel veel plezier en veel succes met het uitbreiden van je talenknobbel!
veel liefs diaan -
09 Maart 2005 - 18:51
Susanne:
Ha Paula,
Ik bekijk net de site en vindt hem erg leuk. Wat een geluk dat je het ticket hebt gecheckt, stel je voor! Tot snel, groetjes Susanne -
09 Maart 2005 - 20:24
ILoon:
Ha zonnestraaltje! Heerlijk, weer een nieuw verhaaltje van jouw hand! Gelukkig dat alles goed is gekomen met je ticket! Geniet nog een dikke 3 weken intens van de voorpret! En dank je wel dat ik hierin mag delen! Ik gun het je onwijs meid!
Tot vrijdag! We zijn met z'n 5-en! Wordt reuze gezellig!
Dikke knuffel, ilona -
10 Maart 2005 - 07:31
Marian:
He Paula,
Leuk zo'n website. Ben benieuwd naar je ervaringen in Sevilla. Wat een geluk dat je even je je reservering hebt gecheckt en dat het nu weer is goedgekomen. Maar eerst gaan we even genieten van Antwerpen !!
Groetjes Marian -
11 Maart 2005 - 08:25
Claire:
Hey Paula! Leuheuk deze site... als ik terug ben van mijn tripje ga ik je zeker volgen! Gezellig dat we elkaar vanavond weer zien op het feestje van ons vriendinnetje. Voor nu: Geniet van je voorpret en natuurlijk van je tijd in het prachtige Sevilla.
Groetjes en tot vanavond!
Claire -
11 Maart 2005 - 19:01
Esther:
nu nog maar 22 nachtjes..... Wel helemaal te gek deze pagina, ben benieuwd wat er nog allemaal volgt. Geniet nog lekker van deze laatste weken in nederland, maar vooral ook van de voorbereidingen.
esther